Μουσική υπηρεσία για επαγγελματικούς χώρους 

 

headerblk

 

Καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, γυμναστήρια, κομμωτήρια, supermarkets, ιατρικά κέντρα κλπ. 

Mετά από δελτίο τύπου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ο.Π.Ι. - Υπουργείο Πολιτισμού) στις 12/9/2017, και μετά από τον νέο νόμο 4481/2017, οι χρήστες των υπηρεσιών μουσικής "χωρίς δικαιώματα" από όποιαδήποτε εταιρία ή φορέα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απόδειξη της μη εκπροσώπησης. "

Δεν αρκεί απλά μία βεβαίωση ή άλλα έγγραφα..." αλλά απόδειξη της εκπροσώπησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΙ

 Μαζί μας κανένα πρόβλημα! Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αναρτήσει όλη την εκπροσώπηση. 

απόδειξη εκπροσώπησης

 

Ζητήστε από τους άλλους να σας δώσουν πλήρη λίστα εκπροσώπησης. Ακόμα περιμένετε ?

 

κινδυνοι επικινδυνοι

  

 

Μισό εκατομμύριο τραγούδια! ...και όχι μερικές χιλιάδες.

50060

214560

 

Στην καλύτερη τιμή

ΤΙΜΕΣ 

  

To iplusradio αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης μουσικού ρεπερτορίου (εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο) στον κόσμο – την audiosparx – με συνεργάτες, όπως: Sony, CNN, Google, IBM. intercontinental, Pizza Hut, Κωτσόβολος, Nestle, McDonald’s και άλλους. 

clients

 

Η μουσική μας δεν είναι χωρίς δικαιώματα, αλλά με ενσωματωμένα δικαιώματα.

Δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα από ΟΣΔ, αλλά από εμάς. 

 

Στο ρεπερτόριο αυτό, αν και είναι εκπροσωπούμενο, δεν έχουν δικαίωμα να εγείρουν αξιώσεις η ΑΕΠΙ, η GEA, η «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» και η Grammo, διότι όσα καταστήματα είναι συνδρομητές μας, καθίστανται “direct licensing area” και εξαιρούνται της δικαιοδοσίας των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης

Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε η μόνη εταιρία που έχουμε αναρτήσει όλους αυτούς που εκπροσωπούμε και όχι μερικούς … που ακόμα και η ΑΕΠΙ, και οι υπόλοιποι δεν αναγράφουν αλλά απλώς περιγράφουν.

ποιους εκπροσωπούμε21

Ενώ οι άλλες εταιρίες ή φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έχουν μικρό ρεπερτόριο και επιτρέπουν την πρόσβαση στους χρήστες σε ένα πολύ μικρό δείγμα εάν δεν πληρώσουν, εμείς αφήνουμε ελεύθερη την πρόσβαση του χρήστη σε όλα τα τραγούδια για μία εβδομάδα, εντελώς δωρεάν και χωρίς παγίδες. 

Γραφτείτε τώρα και ακούστε όλη τη μουσική!

οδηγίες234

 

Που θα μας βρείτε.

επικονωνία

 

Παίξτε τώρα!

play now CTA

Διαβάστε ακόμα... 

δεν πέρασε η ΑΕΠΙγιατί εμάς34η νομική μας θέσηο νόμος

 

245

 

Με την δωρεάν υπηρεσία του iplusradio, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε από το τμήμα marketing ή από το pc σας, τα διαφημιστικά σποτ που θέλετε να ακουστούν, σε όποιο κατάστημα ή υποκατάστημα θέλετε, να τα προγραμματίσετε όποτε θέλετε, για όσες φορές θέλετε και να ακουστούν σε εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στα καταστήματά σας, την στιγμή που εσείς αποφασίσατε.

Περάστε το δικό σας μήνυμα στους πελάτες σας. Προωθείστε, εντελώς ανέξοδα και εύκολα τα προϊόντα που θέλετε.

Πείτε στους προμηθευτές σας να διαφημιστούν μέσα από εσάς και κερδίστε χρήματα.

Μόνο με την προηγμένη υπηρεσία του iplusradio  μπορείς να ρυθμίσεις με ακρίβεια τον χρόνο που θα προβάλλονται τα προϊόντα που θέλεις στους χρήστες και στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας.

Μπορείς πολύ εύκολα σε ένα account ή σε περισσότερα να προσθέσεις διαφημιστικά σποτ σε συγκεκριμένη ώρα και με όσες επαναλήψεις επιθυμείς.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ηχητικό online  μήνυμα που είναι ακριβώς προσαρμοσμένο για εκείνη τη στιγμή?

Ένα κρύο πρωινό για ένα ζεστό ρόφημα«Ζεστή και γλυκιά απόλαυση με μια white chocolate vanilla»

Σε ένα καυτό καλοκαιρινό μεσημέρι: «Γεύση και δροσιά με μία γρανίτα από λεμόνι με άρωμα δυόσμου. Ειδική προσφορά 50% τώρα!»

ή σε ένα συγκεκριμένο προϊόν: «Μόνο για σήμερα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ζύμης».

 

Το ρεπερτόριο που ακολουθεί είναι "χωρίς δικαιώματα" με άδειες Creative Commons. Δυστυχώς ο χρήστης θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν εκπροσωπείται από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης κάτι που είναι αδύνατο 

 

                                           

 

 

     
     
     
     
     
     
     
   
     

 creative-commons-screenshot.jpg