Κέρδισε ένα δωρεάν τριήμερο στα Ζαγοροχώρια

0
750

H iplus σε συνεργασία με το Hotels4all, θα έχει  δωρεάν διαμονές σε όλη την Ελλάδα, καθώς και άλλα πλούσια και εντυπωσιακά δώρα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Το δώρο μας για συτήν την περίοδο είναι ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα) σε έναν από τους πιο όμορφους ξενώνες, στο Καδί, στο Τσεπέλοβο, στα Ζαγοροχώρια!

 

Τρόπος συμμετοχής

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός.

  1. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook  https://www.facebook.com/iplusportal
  2. Βρείτε το άρθρο στην σελίδα μας και κάντε  κοινοποίηση (Share) τον διαγωνισμό  στο χρονολόγιο σας στο facebook. Προσοχή, μην το κάνετε μέσα από την ιστοσελίδα αλλά μέσα από τη σελίδα στο facebook για να καταγραφεί η συμμετοχή σας!
  3. Αυτό ήταν!  Αυτόματα μπήκατε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία!

 

Όροι Συμμετοχής

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί έως 14/05/2016.

Η κλήρωση του δώρου θα γίνει την 15/05/2016 και ώρα 14.00.  Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Το δώρο είναι αυστηρά ατομικό και δεν ανταλάσεται με χρηματικό ποσό ούτε δωρίζεται σε άλλο πρόσωπο. Ο νικητής πρέπει να δηλώσει έγκαιρα στην σελίδα το ονοματεπώνυμο του συνταξιδιώτη του καθώς και την ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού του. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχει διαθεσιμότητα τις ημερομηνίες επιλογής του νικητή. Η διαμονή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από 01/06/2016 έως 30/09/2016. Εξαιρείται το χρονικό διάστημα 01/08/2016 – 20/08/2016.

 

 

 

Ξενώνας Το Καδί

 

Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα πέτρινα κτίσματα που ακολουθούν την αρχιτεκτονική παράδοση που αναδεικνύουν τα Ζαγοροχώρια. Διαθέτει  δωμάτια και διαμερίσματα  τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως 35 επισκέπτες. Είναι όλα με μπάνιο, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση και μερικά από αυτά με τζάκι. Στο ισόγειο υπάρχει άνετος χώρος καθιστικού όπου δίπλα στο αναμμένο τζάκι μπορείς να απολαύσεις   πρωινό, καφέ, ποτό ή γλυκό. Όταν ο καιρός το επιτρέπει αυτά μπορείς να τα γευτείς στη μυρωδάτη αυλή με τα πολύχρωμα λουλούδια κάτω από τη σκιά της καρυδιάς.

Στο σπιτικό πρωινό θα γευτείτε το ζυμωτό σπιτίσιο ψωμί, τον αχνιστό τραχανά, τις σπιτικές μαρμελάδες και τις ζεστές  ζυμαρόπιτες και τυρόπιτες φτιαγμένα από τα χέρια της κυρά- Βαγγελιώς. Μα πάνω απ’ όλα η υποδοχή και η ζεστή παρέα από την οικογένεια του κυρ’ Γιάννη, γύρω από το τζάκι του  φιλόξενου καθιστικού  θα σας κάνουν να νοιώσετε δικαιωμένοι για την επιλογή σας και θα σας κατευθύνουν στις διαδρομές σας, έτσι ώστε να γνωρίσετε και να απολαύσετε τις ομορφότερες περιοχές του Ζαγορίου.

 

Ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση του φυσικού τοπίου με την φιλοξενία μια αξέχαστης διαμονής για δύο, για όλη την οικογένεια, για παρέες. Ανακαλύψτε την γοητεία της παράδοσης και της άνεσης, σ’ ένα χώρο με ξεχωριστό ύφος, στυλ και αρχοντιά!

Περισσότερα για τον Ξενώνα …εδώ