Εκτύπωση – Τιμοκατάλογοι τυφλών – Braille.

0
7738
Υποχρεωτικοί οι τιμοκατάλογοι για τυφλούς

Υποχρέωση τήρησης τιμοκαταλόγων με γραφή Μπράιγ (Braille) σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής

Με την αριθμ. 91354 υπουργική απόφαση  που εκδόθηκε στις 30 Αυγούστου 2017 (άρθρο 70), επιβάλλεται σε όλα τα καταστήματα (εστιατόρια, καταστήματα γρήγορης εστίασης, ταβέρνες, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης και λοιπά παρόμοια καταστήματα), η τήρηση τιμοκαταλόγων. Στους παραβάτες για την παράλειψη της τήρησης τιμοκαταλόγων για τυφλούς επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ.

Ήδη, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή έχει δώσει εντολές για τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων.

Η δική μας προσφορά

To iplus.gr  επικοινωνεί και στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης για την δημιουργία τιμοκαταλόγων για τους ανθρώπους με προβλήματα στην όραση. Δεν υπάρχει εκ μέρους μας καμία αμοιβή.
  • Δημιουργούμε δωρεάν το απαραίτητο εξώφυλλο.
  • Δημιουργούμε δωρεάν λογότυπο της επιχείρησής σας σε περίπτωση που δεν έχετε.
  • Σας κάνουμε μία δωρεάν εγγραφή στην μουσική υπηρεσία της AudioSparx. Η χρήση της μουσικής της AudioSparx σας απαλλάσσει από τις απαιτήσεις των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης, “ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ”, ΕΥΕΔ – ΟΠΙ & GEA. Δείτε περισσότερα εδώ

Αποκτήστε τον κατάλογο τυφλών

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος μέσω του Επαγγελματικού Εκτυπωτικού Τμήματος Braille, με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του έχει την δυνατότητα να παράγει στη τιμοκαταλόγους στη γραφή Braille.

Οι εκτυπώσεις Braille, θα γίνουν στο ειδικό εκτυπωτικό χαρτί το οποίο διατηρεί το ανάγλυφο της επιφάνειας, διαστάσεων 30,5εκ * 23εκ. Για την δημιουργία, επεξεργασία, εκτύπωση και διόρθωση του πρώτου δοκιμίου για κάθε κατάλογο θα χρειαστούμε το καθαρό κείμενο του καταλόγου σας σε word.

Σημειώνουμε ότι από αρχές Δεκεμβρίου 2018 αναπροσαρμόστηκε ο τιμοκατάλογος της εκτύπωσης από το εκτυπωτικό τμήμα του “Φάρου Τυφλών Ελλάδος

Το κόστος παραγωγής για έναν Ελληνικό και έναν Αγγλικό κατάλογο, ανέρχεται στο ποσό των 50 € και συμπεριλαμβάνει την εκτύπωση-διόρθωση του δοκιμίου από τυφλό διορθωτή, καθώς και την παραγωγή-διάσπαση-σύνθεση των καταλόγων.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6 %

Από εκεί και πέρα η αναπαραγωγή για κάθε κατάλογο κοστίζει 10 € με ΦΠΑ 6%.

Τρόπος εξόφλησης: Εντός 3 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Φ.Τ.Ε. (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 153/ 480062-12, το ΙΒΑΝ: GR 28 0110 1530 0000 1534 8006 212) ή με επιταγή.

Τα χρήματα κατατίθενται στο αναγνωρισμένο σωματείο “ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ” και όχι σε εμάς.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Για περισσότερες πληροφορίες: Πατήστε πάνω στο τηλέφωνο που ακολουθεί την οθόνη και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ο κατάλογος πρέπει να είναι σε μορφή text. Αν έχετε περισσότερους καταλόγους συμπιέστε σε μορφή zip
Με την συμπλήρωση του παρόντος, δηλώνω σύμφωνος με την χρήση των παραπάνω στοιχείων για τους εμπορικούς σκοπούς της iplus web services.
=
Κάντε την πράξη, και πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Κατασκευή καταλόγων μπραιγ, εκτύπωση καταλόγων μπραιγ, τιμοκατάλογοι μραιλ, εκτύπωση τιμοκαταλόγων μπραιλ, τιμοκατάλογοι braile